Over ons

Norbert – uw betrokken partner in arbeidsbemiddeling. Sinds 2016 heeft Norbert zijn passie gevonden in het helpen van MKB bedrijven bij het samenstellen van deskundige teams. Hij gaat altijd voor een persoonlijke aanpak en kijkt verder dan alleen de harde eisen. Norbert gaat op zoek naar de persoon die echt past binnen het team en daardoor leidt tot een duurzame match en lange termijn samenwerking.

Met zijn vindingrijkheid en scherp oog voor kansen, gebruikt Norbert zijn uitgebreide netwerk om de perfecte match te maken tussen werkgevers en werknemers. Zo helpt hij MKB bedrijven om evenwichtige en deskundige teams samen te stellen. Maak kennis met Norbert en ontdek hoe hij uw bedrijf kan helpen groeien.

Norbert Kuiper: NCP Recruitment en NCP Interim

Siward – is de oprichter van Scohr, een bedrijf dat organisaties begeleidt en adviseert op het gebied van arbeidsvoorwaarden, HR-projecten, reorganisaties en onderhandelingstrajecten. Siward heeft uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van arbeidsrecht, waardoor hij werkgevers kan adviseren en ondersteunen bij allerlei HR-gerelateerde vraagstukken. Sinds augustus 2022 is hij ook mede-eigenaar van NCP Interim.

Met een persoonlijke aanpak en oog voor detail zorgt Siward ervoor dat elke klant van Scohr en NCP Interim de best mogelijke ondersteuning krijgt. Hij werkt nauw samen met zijn klanten om hun organisatiedoelen en -strategie├źn te begrijpen en biedt op maat gemaakte oplossingen die bij hun behoeften passen.

Siward heeft ruime ervaring in het adviseren van werkgevers over arbeidsvoorwaarden, HR-projecten, reorganisaties en onderhandelingstrajecten. Hij blijft op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving op dit gebied en helpt organisaties compliant te blijven. Of het nu gaat om het opstellen van arbeidscontracten, adviseren bij reorganisaties, onderhandelen over arbeidsvoorwaarden of het bij elkaar brengen van vraag en aanbod, Siward heeft de kennis en expertise om organisaties te helpen bij hun HR-gerelateerde vraagstukken.

Bij Scohr en NCP Interim staat persoonlijke aandacht en maatwerk centraal, zodat elke klant kan rekenen op de best mogelijke ondersteuning en advies. Maak kennis met Siward en ontdek hoe hij uw bedrijf kan helpen groeien.

Siward Swart: Scohr en NCP Interim