Interim / RPO

Een Interim corporate recruiter of Recruitment Process Outsourcing (RPO) is een vorm waarbij een werkgever het recruitment proces geheel of gedeeltelijk overdraagt aan een externe partij die het (deel)proces efficiënter en effectiever kan uitvoeren en/of werkgever een hogere kwaliteit en output biedt tegen lagere kosten.

Waarom Recruitment Process Outsourcing of Interim Recruiter aanstellen als MKB bedrijf?
Recruitment is een essentieel onderdeel van je organisatie. Recruitment zorgt voor een kwantitatieve en kwalitatieve instroom van personeel. Een niet optimaal functionerend recruitment proces beïnvloedt direct het succes van een organisatie, het imago naar de arbeidsmarkt en het imago van de HR organisatie.

De werkwijze van NCP Recruitment.
Samen met de klant inventariseert NCP de organisatiedoelstellingen en de onderdelen van het recruitmentproces die de klant wil uitbesteden. Een deel van de werkzaamheden kan door NCP worden uitgevoerd bij de klant op locatie. Bij gebrek aan ruimte kan NCP ook prima de recruitment activiteiten remote uitvoeren op eigen kantoor waar alle faciliteiten aanwezig zijn.

Kiest u voor NCP recruitment dan zorgen wij voor:

  • Bepalen van de in te zetten strategie
  • Controleren en /of opstellen van de functieprofielen
  • Inzetten van optimale arbeidsmarktcommunicatie en mediaplanning
  • Pro actief searchen van de beste kandidaten
  • Uitvoeren van alle eerste gesprekken met de kandidaten
  • Gespreksleider bij tweede ronde gesprekken bij klant

Bent u na het lezen van bovenstaande geïnteresseerd geraakt om RPO of een interim recruiter in te zetten? Neem dan snel contact op met ons.