Over ons:

Norbert Kuiper

NCP recruitment & NCP Interim

Norbert – uw betrokken partner in arbeidsbemiddeling. Sinds 2016 heeft Norbert zijn passie gevonden in het helpen van MKB bedrijven bij het samenstellen van deskundige teams. Hij gaat altijd voor een persoonlijke aanpak en kijkt verder dan alleen de harde eisen. Norbert gaat op zoek naar de persoon die echt past binnen het team en daardoor leidt tot een duurzame match en lange termijn samenwerking.

Met zijn vindingrijkheid en scherp oog voor kansen, gebruikt Norbert zijn uitgebreide netwerk om de perfecte match te maken tussen werkgevers en werknemers. Zo helpt hij MKB bedrijven om evenwichtige en deskundige teams samen te stellen. Maak kennis met Norbert en ontdek hoe hij uw bedrijf kan helpen groeien.

Nico de Haan

Zendit & NCP Recruitment

Nico – een gepassioneerde recruiter met meer dan 25 jaar ervaring in de grafische sector. Na een succesvolle carrière als commercieel directeur van zijn eigen grafisch bedrijf, heeft Nico zijn ware roeping gevonden in recruitment. Hij is nu met trots onderdeel van NCP Recruitment.

Nico kwam tot de ontdekking dat zijn passie ligt in het bemiddelen van kandidaten naar nieuwe uitdagingen. Dit inzicht leidde ertoe dat hij afscheid nam van zijn eigen bedrijf en in contact kwam met Norbert van NCP Recruitment. Sinds november 2022 maakt Nico deel uit van dit geweldige team.

Wat Nico kenmerkt, is zijn persoonlijke aanpak. Hij neemt de tijd om zowel het bedrijf als de kandidaat grondig te leren kennen, zodat hij de perfecte match kan maken. Dankzij zijn uitgebreide netwerk van waardevolle partners is Nico in staat om precies te zien waar de kansen liggen op het gebied van recruitment.

Bij NCP Recruitment kun je rekenen op persoonlijke begeleiding gedurende het gehele proces van werving en selectie. Nico staat altijd paraat, 24/7, om zowel de klant als de kandidaat te voorzien van deskundig advies en ondersteuning.

Als je op zoek bent naar een recruiter die oog heeft voor jouw persoonlijke behoeften en die zich inzet voor het vinden van de perfecte match, dan ben je bij Nico en NCP Recruitment aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf de meerwaarde van onze persoonlijke aanpak.