Recruitment Wervingsmix

Geschikte kandidaten vinden lukt pas als uw vacature de juiste mensen bereikt. Als recruitment bureau kennen wij de kanalen om hen te vinden. NCP heeft daarvoor een recruitment wervingsmix samengesteld.

De methode van de ‘recruitment wervingsmix’ komt er in het kort op neer dat NCP Recruitment efficiënt gebruik maakt van de mogelijkheden die moderne recruiting technologieën en het internet bieden.

Recruitment bureau NCP zorgt er bijvoorbeeld voor dat, door een geavanceerd automatiseringssysteem, de vacatures op onze website in een relatief korte tijd een hoge Google notering krijgen. Daarnaast zorgen we voor een goede instroom naar de website van NCP Recruitment om latente en actieve sollicitanten te bereiken en te interesseren voor de vacatures van onze opdrachtgevers.

Uiteraard heeft NCP Recruitment een goed gevulde database met HBO en WO kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe baan. Regelmatig ontvangen alle kandidaten die staan ingeschreven in de database van NCP Recruitment een nieuwsbrief met daarin een overzicht van de actuele vacatures. Na een dergelijke mailing stijgt het aantal bezoekers op onze website met enige honderdtallen en worden meer reacties ontvangen op de vacatures van onze opdrachtgevers.

LinkedIn is essentieel is bij werving van personeel. Via een speciaal searchpakket van LinkedIn vinden onze Recruiters de juiste kandidaat voor uw organisatie.

Online wervingsinstrumenten

Bij de recruitment wervingsmix van NCP Recruitment worden standaard de volgende online wervingsinstrumenten ingezet:

  • Benaderen van kandidaten die ingeschreven staan in de database van NCP Recruitment en via LinkedIn en andere jobboards
  • Vacature wordt geplaatst op de website van NCP Recruitment
  • Ook wordt de vacature wordt geplaatst op Indeed.nl
  • Indien van toepassing wordt de vacature geplaatst op Plaatsnaamheeftwerk.nl
  • At random (via online-robots) wordt de vacature op diverse vacature-websites geplaatst
  • De vacature wordt geplaatst in de vacature-nieuwsbrief van NCP Recruitment dat wordt verstuurd naar de bij ons ingeschreven kandidaten
  • Geschikte kandidaten worden via LinkedIn rechtstreeks benadert met de vacature.
  • De vacature wordt geplaatst op Twitter

Kennismaken met recruitment bureau NCP

Bent u op zoek naar een betrouwbaar recruitment bureau? Op laagdrempelige wijze en op basis van commitment helpen wij u bij het vinden van nieuw personeel. Neem gerust contact op met NCP Recruitment voor een vrijblijvende kennismaking.