Recruitment uitbesteden

Recruitment uitbesteden aan recruitmentbureaus. Een bedrijf heeft behoefte aan geschikte werknemers. Bij uitbreiding of vervanging is dat niet anders. Als een vacature ontstaat, is het vinden van het juiste personeel van groot belang. Hoe vind je als bedrijf de juiste kandidaat? Het is belangrijk om de juiste kanalen te vinden om de vacature onder de aandacht te brengen en geschikte kandidaten te benaderen. Recruitment moet een hoge kwaliteit hebben, efficient en betaalbaar zijn. In bepaalde gevallen wordt de vacature uitbesteed. Wanneer recruitment wordt uitbesteed zoekt u een partner die het bedrijf kent en in partnership samenwerkt.

Wij geloven in persoonlijk contact met mensen, vanuit passie, plezier en zingeving.

Recruitment uitbesteden

Recruitment uitbesteden. NCP Recruitment biedt maatwerkoplossingen voor recruitment. Werken aan oplossingen in partnership, met passie, plezier en zingeving. Vanuit deze visie zet NCP Recruitment in op samenwerken, door onze opdrachtgever en kandidaten goed te leren kennen. NCP Recruitment ontzorgt op persoonlijke wijze bij vacatures.

Welke kanalen zet recruitment bureau NCP in?

Recruitment bureau NCP zet bij het searchen van kandidaten een wervingsmix in. NCP Recruitment zet innovatieve recruiting technologieƫn in, en benadert kandidaten uit het eigen en externe netwerk. De vacature wordt tevens via verschillende populaire jobboards uitgezet. NCP Recruitment zorgt daarnaast voor instroom naar de website, om latente en actieve sollicitanten te bereiken.

Hoe vindt NCP Recruitment de beste kandidaat?

Het is van essentieel belang dat de kandidaat goed past bij het bedrijf. Onze recruiters beginnen met een uitgebreide intake bij het bedrijf, om inzichtelijk te krijgen wat de vacature inhoudt. Op basis daarvan zoekt NCP Recruitment geschikte kandidaten. Vervolgens wordt een selectie gemaakt, worden gesprekken met meerdere kandidaten gevoerd en wordt u geadviseerd bij het maken van uw keus. Eventueel worden assessments afgenomen.

Lees hier meer over de verschillende maatwerk recruitmentmethodes van NCP Recruitment.

Waarom recruitment uitbesteden?

Het uitbesteden van recruitment biedt meerdere voordelen:

  • Tijdwinst: niet-alledaagse werkzaamheden laat u over aan een specialist.
  • Spiegelen: u krijgt een nog beter beeld van wat voor persoon uw organisatie nodig heeft.
  • Expertise: de weg naar het vinden van de juiste kandidaat is bij ons bekend.
  • Netwerk: wij beschikken over een groot netwerk van potentiĆ«le hbo- en wo-kandidaten.

Wat kost een recruitment bureau?

Wat een recruitment bureau kost, is niet altijd duidelijk. De prijs van recruitment verschilt vaak. Daarom maakt NCP Recruitment het u zo gemakkelijk mogelijk: we hanteren een vast tarief per vacature.

Kennismaken met NCP Recruitment

Bent u op zoek naar een betrouwbaar recruitment bureau? Op laagdrempelige wijze en op basis van partnership ondersteunt NCP Recruitment bij werven en selecteren van nieuw personeel. Neem gerust contact op met NCP Recruitment voor een vrijblijvende kennismaking.