Onderhandelen 1

Voor wie is dit interessant?

Deze training is erg geschikt voor mensen die binnen en buiten hun organisatie onderhandelen. Bijvoorbeeld; directieleden, HR-functionarissen, leidinggevenden en vertegenwoordigers en (lokale) politici.

Doel

Onderhandelen is een vaardigheid. Vaardigheden kun je leren én verbeteren. Daarom trainen topsporters ook dagelijks. Het trainen van onderhandelingsvaardigheden is ook belangrijk want je onderhandelt elke dag! Je onderhandelt met je collega, je leidinggevende en natuurlijk met zakenpartners.

Bij onderhandelingen bereid iedereen zich voor op de inhoud. Dat is goed. Maar er zijn meer aspecten waarmee je, door een gedegen voorbereiding, je resultaten kan verbeteren.

Inhoud

Tijdens de training behandelen we het onderhandelings-model. Dit is een model die helpt de onderhandelingen goed, gestructureerd en op alle onderdelen voor te bereiden.

We behandelen theorie, oefenen en bespreken beroemde onderhandelingen om e.e.a. inzichtelijk te maken.

Resultaat

Na deze training ben je in staat om zelfstandig je onderhandelingen goed voor te bereiden op alle relevante onderdelen. Je kan bewust kiezen voor en switchen tussen stijlen en gedrag tijdens de onderhandelingen. Je weet de juiste formuleringen op de goede momenten te gebruiken. Je kan het gesprek sturen en de ander meer onbewust informatie laten delen. Met als gevolg dat je resultaten in onderhandelingen zullen verbeteren.

Kosten

Deze training duurt één dag. De kosten per deelnemer zijn € 489,- ex. btw. Voor een incompany training neem je contact op met NCP recruitment.

Inclusief lunch

Deelname

Minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers.

Afwijkende aantallen zijn mogelijk in overleg.

Certificaat

Een certificaat wordt aan het einde van de training afgegeven bij 100% aanwezigheid.

Terug naar het overzicht