Onderhandelen 2

Voor wie is dit bedoeld?

Deze training is erg geschikt voor mensen die binnen en buiten hun organisatie onderhandelen. Bijvoorbeeld; directieleden, HR-functionarissen en leidinggevenden, vertegenwoordigers en (lokale) politici.

Doel

Nadat je je uitvoerig hebt voorbereid (‘Onderhandelen 1’) moet je de onderhandelingen gaan uitvoeren en afronden. Na deze vervolgtraining ben je in staat om dat te doen en kan je omgaan met onverwachte situaties. Je kan ook het gesprek (en je gesprekspartner) in de richting sturen die jij wilt.

Inhoud

Deze training is een vervolg op ‘Onderhandelen 1’. Na de voorbereiding is de uitvoering en afronding natuurlijk cruciaal om je doelen te bereiken. In ‘Onderhandelen 2’ behandelen we de strategie, uitvoering en afronding.

We gaan dieper in op scenario’s, strategiemodellen en natuurlijk oefenen we (onverwachte) situaties en hoe je daar op kan reageren.

Resultaat

Na deze training ben je in staat om gesprekstechnieken toe te passen die je helpen bij het bereiken van het door jou gewenste resultaat. Na afronding van de onderhandelingen is er een duidelijk resultaat. Met als gevolg dat je resultaten in onderhandelingen zullen verbeteren. De uitkomst van je onderhandelingen is niet langer het resultaat van ‘Trial end Error’ maar het gevolg van bewuste voorbereiding en uitvoering.

Investering

Deze training duurt één dag. De kosten per deelnemer zijn € 489,- ex. btw

Inclusief lunch

Deelname

Minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers.

Afwijkende aantallen zijn mogelijk in overleg.

Certificaat

Een certificaat wordt aan het einde van de training afgegeven bij 100% aanwezigheid.

 

Terug naar het overzicht