Virtual Reality (VR) Workshop

Bepaal jouw toekomst met de juiste mindset! Tijdens deze workshop ontdek je het effect van een positieve mindset. We gebruiken daarvoor inzichten van de laatste 10 jaar op het gebied van de technologie, wetenschap en psychologie. Een unieke workshop met een VR-ervaring.  Speciaal voor mensen die willen kennismaken met Stressjam, geven we deze brein brekende workshops voor (kleine) groepen.

Voor wie, voor iedereen die professioneel wil groeien.

Mensen met een gezonde en positieve stress-mindset presteren beter op hun werk, hebben een groter probleemoplossend vermogen, ervaren minder psychologische druk, hebben meer energie en zijn beter in het hanteren van conflictsituaties. 

Trainen in Virtual Reality

Virtual Reality verandert training geven fundamenteel. Mensen leren 4x sneller met hulp van VR, voelen zich 275% meer zelfverzekerd over de aangeleerde vaardigheden, zijn meer betrokken bij de training en hebben ook nog eens een betere focus.

Workshop

Tijdens deze workshop leren jullie hoe stress werkt in het brein. Traint iedereen zijn stress-mindset in VR en ervaar je wat Stressjam kan betekenen voor jou.

De ervaring is dat deelnemers bruikbare persoonlijke inzichten krijgen in o.a. coping stijlen, stress voorkeuren en gedragspatronen.

Certificaat

Een certificaat wordt aan het einde van de training afgegeven bij 100% aanwezigheid.

 

Terug naar het overzicht