Commercieel Medewerker Binnendienst

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben je een echte bomenliefhebber! Je brengt de bomen van Van den Berk onder de aandacht bij potentiƫle klanten en onderhoudt de relaties met bestaande klanten.

Lees meer

Planner

Je bent verantwoordelijk voor de planning van orders voor de productie afdelingen. Je bent een belangrijke schakel tussen het leuke team van ordermanagers en het net zo enthousiaste en gedreven productieteam.

Lees meer

Manager Bedrijfsbureau

Manager Bedrijfsbureau Ben jij klaar om de leiding te nemen en het technische hart van Kip Caravans te sturen? We zoeken een Manager Bedrijfsbureau…

Lees meer

HR Consultant (24-32 uur)

Als HR-Consultant ben je voor het (lijn)management de vraagbaak en ondersteuner op het gebied van allerhande HR-vraagstukken met als doel een optimale en effectieve personele bezetting.

Lees meer

Vouwer

Heb jij ervaring in het vak als vouwer en weet jij de machines in te stellen en modulaire partijen aan elkaar te koppelen?

Lees meer

Projectmanager

Sta jij bekend als een out-of-the-box denker en ben jij een kei in organiseren? Heb jij affiniteit met offline media/papier en vind jij het gaaf om te werken bij een toonaangevend grafische eindafwerker?

Lees meer

Allround Constructeur

Dantuma-Wegkamp biedt jou een interessante werkplek binnen een gedreven team, waarin je aan de slag gaat met uiteenlopende gebouwconstructies.

Lees meer

Medewerker Technische dienst

Voor deze functie zoeken zij een nieuwe collega die een kei is op technisch gebied, flexibel, nauwkeurig en gestructureerd kan werken, een logisch denkniveau heeft en zich bewust is van zijn verantwoordelijkheid.

Lees meer