Video solliciteren

Solliciteren met Video!

Veel werkzoekende en studenten ploeteren op hun sollicitatiebrief en toch belanden ze onderaan de stapel. Hoe dat komt? Geen idee!! Maar, wij hebben de oplossing! Met een videosollicitatie kunnen zij al kletsend het sollicitatiegesprek binnen halen. De voordelen van videosolliciteren zijn dat je boodschap beter over komt, je valt op ten opzichte van de rest, je laat zien dat je echt wil en je bent in staat eventuele vooroordelen die hangen aan je naam, leeftijd, geaardheid, fysieke gesteldheid of geslacht te ontkrachten! Daarnaast vragen steeds meer bedrijven om een video en zijn werkzoekende of studenten na het volgen van deze training hier veel beter op voorbereid.

Wat kan of weet je na het volgen van deze training:

  • Je weet op welke verschillende manieren bedrijven video inzetten tijdens het sollicitatieproces en bent hier veel beter op voorbereid;
  • Je weet welke verschillende manieren en vormen van videosolliciteren er zijn;
  • Je kunt video op een zo efficiënt en effectief mogelijke manier inzetten;
  • Je weet wat de meerwaarde van een videosollicitatie is;
  • Je kan na het volgen van deze training een goede videosollicitatie maken en AVG-proof versturen.

Trainingsinformatie

– Geschikt voor studenten, werkzoekende en kandidaten mobiliteit;
– Aangeboden als workshop en masterclass.

De training is gebaseerd op ervaring en bestaande literatuur.

Interesse?

Iedere workshop/masterclass zal na opdracht definitief ontwikkeld worden en bestaat uit theorie, tips en handvatten die passen bij de deelnemers en de organisatie. Een workshop neemt ongeveer twee en een half uur in beslag en een masterclass ongeveer anderhalf uur.

Neem direct contact met ons op via mail of telefoon en bespreek de mogelijkheden: