Blijven Ontwikkelen

Geplaatst op door in de categorie Blog

Begin van 2021 in contact gekomen met Marcel Borst van Bluetech engineering. Marcel is in 2020 uitgeroepen tot de meest invloedrijke Recruiter ( MIR) van 2020. Omdat ik mezelf had voorgenomen me te blijven ontwikkelen heb ik hem geheel  vrijblijvend een bericht gestuurd. Enthousiast hoe Marcel is direct mijn verzoek op LinkedIn geaccepteerd. Het was in het begin dat Clubhouse de nieuwe trend op social media vlak werd. Ik had daar al een account en heb gevraagd aan Marcel of hij samen met mij een Room wilde hosten. Ook hier was hij direct enthousiast over. Dit hebben we in totaal 8 weken gedaan. Elke donderdag om 1500 uur hosten we samen The Recruitment Room op Clubhouse. Hier is het enthousiasme wat Marcel week na week had echt opgevallen. Tijdens onze Clubhouse sessies hebben we een aantal stappen van zijn Recruitment Cycle besproken. Hierdoor werd ik ook steeds meer enthousiast over deze cycle. Helaas merkten we dat in onze ogen Clubhouse toch echt een hype was en dat het aantal bezoekers van onze room achteruit liep. We hebben besloten hiermee te stoppen. Alleen één ding wist ik zeker. Ik ga contact houden met Marcel . Want dit was in mijn ogen de persoon die mij verder kon ontwikkelen in het recruitment vak.

Na meerdere contact momenten gevraagd aan Marcel of hij mij in een vorm van opleiding of training de Recruitment Cycle kon uitleggen zodat ik deze methodiek ook kan toepassen. Marcel vertelde me dat hij hier absoluut voor open stond en dat hij er enorm veel zin in had om zijn kennis met mij te delen.

Zaterdag 8 Mei was het zo ver. ’s Morgens om 08.45 Marcel opgepikt van Centraal station Zwolle om vervolgend naar mijn kantoor te gaan. Het was uiteindelijk een hele intense dag waar we veel zaken hebben besproken, maar waar we ook veel gelachen hebben. Onderwerpen die besproken zijn onder andere; Recruitment Cycle, Google Analytics, Google Ads, Facebook business en nog veel meer.

Met enorm veel bagage het weekend in gegaan. Nu hebben Marcel en ik afgesproken elkaar sowieso de komende weken nog via Zoom te zien. Dit omdat is gebleken dat het wel heel veel informatie was. Ik kijk terug op een hele leerzame zinvolle training en stap één is gezet om een nog betere recruiter te worden en dat je recruitment ook anders kunt benaderen dan alleen maar sourcen. Wat tot nu toe super werkt.

Hebben jullie vragen hierover, neem gerust contact met me op. 06-30889968.

Terug naar het overzicht