Planner

Je bent verantwoordelijk voor de planning van orders voor de productie afdelingen. Je bent een belangrijke schakel tussen het leuke team van ordermanagers en het net zo enthousiaste en gedreven productieteam.

Lees meer

Manager Bedrijfsbureau

Manager Bedrijfsbureau Ben jij klaar om de leiding te nemen en het technische hart van Kip Caravans te sturen? We zoeken een Manager Bedrijfsbureau…

Lees meer

Bechikbare Interim Controller

Beschikbaar: Interim business / financial controller. Ervaring bij verschillende commerciële bedrijven, maar ook in de zorg. Kandidaat haalt energie uit het oplossen van problemen….

Lees meer

Projectmanager

Sta jij bekend als een out-of-the-box denker en ben jij een kei in organiseren? Heb jij affiniteit met offline media/papier en vind jij het gaaf om te werken bij een toonaangevend grafische eindafwerker?

Lees meer

Allround Constructeur

Dantuma-Wegkamp biedt jou een interessante werkplek binnen een gedreven team, waarin je aan de slag gaat met uiteenlopende gebouwconstructies.

Lees meer

Projectmanager Vastgoed (Fulltime)

Als Projectmanager Vastgoed heb je al wat jaren ervaring opgedaan in het projectontwikkelingsvak. Je communiceert helder, weet teamleden te motiveren en je kunt verschillende belangen goed afwegen.

Lees meer

Accountmanager

De nieuwe accountmanager zorgt ervoor dat de wensen en behoeften van de klanten vertaald worden naar oplossingen waar zij écht iets aan hebben.

Lees meer

SEO specialist

Ben jij een creatieve SEO-specialist met strategische skills en een flinke dosis lef? Laat jij als het SEO-verkeer groeien? Bekijk snel de vacature!

Lees meer