Planner

Je bent verantwoordelijk voor de planning van orders voor de productie afdelingen. Je bent een belangrijke schakel tussen het leuke team van ordermanagers en het net zo enthousiaste en gedreven productieteam.

Lees meer

Vouwer

Heb jij ervaring in het vak als vouwer en weet jij de machines in te stellen en modulaire partijen aan elkaar te koppelen?

Lees meer

Accountmanager

De nieuwe accountmanager zorgt ervoor dat de wensen en behoeften van de klanten vertaald worden naar oplossingen waar zij écht iets aan hebben.

Lees meer

Verkoopleider

Voor de winkel in Hoogeveen, zijn wij op zoek naar een enthousiaste fulltime verkoopleider.  Jij bent het gezicht van onze winkel en zorgt met het team voor het succes.

Lees meer

SEO specialist

Ben jij een creatieve SEO-specialist met strategische skills en een flinke dosis lef? Laat jij als het SEO-verkeer groeien? Bekijk snel de vacature!

Lees meer

Senior inspecteur, leidinggevende

Je geeft leiding aan een team van verschillende inspecteurs en het ene project gaat om het inspecteren en het opstellen van meerjarenonderhoudsplannen, bij een volgend project zit er bijvoorbeeld een grote duurzaamheidsambitie aan gekoppeld.

Lees meer

Projectleider

Werken bij Multical betekent werken bij een toonaangevend, middelgroot ingenieursbureau met 25 gedreven en enthousiaste vakspecialisten. Als projectleider staat je een functie te wachten boordevol uitdaging en afwisseling.

Lees meer

Applicatiebeheerder

De VHZ Groep zoekt een sociale, enthousiaste APPLICATIEBEHEERDER met een heldere visie op applicatiemanagement, die denkt in oplossingen.

Lees meer